Nachtvissen 2024

Beste leden,

Voor wat betreft het nachtvissen voor 2024 hebben wij als bestuur en na evaluatie met de karper commissie en onze controleurs het volgende besloten;

  • vanaf 2 januari 8:00 tot en met vrijdag 12 januari 20:00 kan één ieder die lid is van de Oirschotse Sportvissers zich inschrijven voor een nachtvispas voor het seizoen 2024 via het inschrijfformulier; Inschrijvingen zijn gesloten
  • Ook komende seizoen hebben wij weer 40 passen beschikbaar. Onze controleurs en karpercommissie zullen een nachtvispas ontvangen en de overige passen zullen worden verloot aan de overige inschrijvers. Personen die afgelopen jaar een nachtvispas in het bezit hadden en aangesproken zijn door onze controleurs over het niet (juist) volgen van onze reglementen zullen uitgesloten worden van loting.
  • Uiterlijk 20 januari ontvangen alle inschrijvers bericht of ze wel of niet in aanmerking komen voor een een nachtvispas voor het seizoen 2024.
  • Diegene die een nachtvispas krijgen hebben dan van zaterdag 20 januari tot en met vrijdag 26 januari de tijd om de gegevens incl. (digitale) pasfoto aan te leveren in een reply op de mail die u van ons ontvangt en de betaling van (€25,-) te voldoen.
  • Als wij de gegevens en of betaling niet uiterlijk 26 januari in goede orde hebben ontvangen schuift de nachtvispas naar diegene, op volgorde van loting, die na loting niet in aanmerking kwam van de nachtvispas en deze perso(o)(n)en krijgen dan een mail op uiterlijk zondag 28 januari en alsnog een kans om via reply op deze mail voor vrijdag 2 februari aan bovenstaande te voldoen.
  • Vanaf 1 april tot 1 december zal dan het nachtvissen voor het seizoen 2024 van start gaan. Voor wat betreft reglementen en overige wijzigingen / bepalingen zullen wij in maart 2024 een artikel plaatsen op onze website en Facebook pagina.

Het bestuur

Geen reacties op "Nachtvissen 2024"